Hvorfor skal jeg have specielle ridebukser?

En meget grundlæggende ting ved traditionel ridning er, at det er bedre at blive i sadlen end at falde af. Et par gode ridebukser kan ikke fungere som en garanti for at du bliver hvor du skal, men godt grip i sædet er en rigtig god ide. Derfor kan det ikke anbefales at ride i et par løbetights eller lignende, med mindre du selvfølgelig gerne vil gøre ridningen til mere ekstremsport end det allerede kan være i forvejen. Traditionelt har ridebukser været besat med skind på numsen og langs inderlårene. Det kan man stadig godt finde, men de nyere modeller i er højere grad gået over til at lave grip af silikone. Silikonen har den fordel at det holder længe, og ikke har tendens til at blive så glat som skind kan blive med tiden.

Når du køber ridebukser er det vigtigt at have i baghovedet at de skal sidde anderledes end et par almindelige bukser. Bukserne må hverken være for små eller store, eller have en dårlig pasform, for det forstyrrer når man sidder i sadlen og prøver at yde sit bedste.

Når det kommer til ridebukser følger pris og kvalitet gerne hinanden, lige som med mange andre ting. Det kan derfor være en fordel at købe ridebukser på tilbud, hvis du vil spare penge, men ikke vil gå ned på kvaliteten af dit rideudstyr. Når det så er sagt, så har vi bestræbt os på at gøre det muligt, at finde et par ridebukser uanset hvilket budget man handler med. Vi tror helt og holdent på at der findes ridebukser til alle, uanset bygning, alder, statur og økonomi. Derfor forhandler vi altid gode kvalitetsmærker, der i blandt, Mountain Horse, Kingsland, Montar, ELT, Equipage og Catago.

Det er meget individuelt om man er til traditionelle ridebukser, eller ridetights, som gerne minder lidt mere om et par gymnastikbukser, men uanset om man foretrækker det ene eller det andet er der et kæmpe udvalg, i alle designs og alle prisklasser.

Udvalget hos os består af alt fra den klassiske til de smarte moderigtige ridebukser og smarte modeller til unge ryttere, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Størrelserne går fra 32 til 56 og er gennemtestet af dygtige og professionelle ryttere. Med det brede udvalg af tights dækker vi ethvert behov inden for din disciplin, hvad enten du er til spring, dressur, islænder m.m.

Vi er ligeledes stolte over at kunne præsentere et udvalg af ridetøj og ridebukser til de lidt større kvinder, samt mænd og drenge. Vi har nogle gange fornemmelsen af at disse segmenter bliver overset lidt, men ikke hos os. Vi vil lægge os i selen for at finde det du lige har brug for, uanset budget, køn eller størrelse